Makkarasiili

Makkarasiili

Tämä on makkarasiili. Herkkua!

Näin teet oman makkarasiilin

Ainekset:

1 kpl HK Sininen tahi vastaava
1 pkt Prinssinakkeja
4 kpl kokonaista musta- viher- tai rosepippuria

Työkalut: Omenapora ja veitsi

Valmistamisaika: n. 10 min

Vaikeusaste (1-5): 1

Halkaise makkara pitkittäin. Aseta makkaran puoliskot oheisen kuvan mukaisesti uunipellille. Poraa omenaporalla makkaroiden kuperalle pinnalle rivi syvennyksiä. Katkaise nakeista noin 2 cm pitkiä pätkiä. Työnnä kunkin nakin pää omenaporalla tehtyihin reikiin. Laita pippurit makkaranpuolikkaiden päähän silmiksi.

Paista n. 225 asteessa n. 15 min tai kunnes makkara on kypsää. Tarjoa sellaisenaan tai sinapin ja keskioluen kera.

2 responses to “Makkarasiili

  1. talousmies

    Makkarasiili rulettaa!

  2. Niina

    Ihan naurattaa! Todella hupi juttu! Ja varmasti hyvää!

Jätä kommentti